EnergiWatch

Store udfordringer venter Helveg

Martin Lidegaard efterlader en række store opgaver til den nye klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen, lyder det fra branchen og politikere.

Foto: Nicolai Lorenzen | Foto: Nicolai Lorenzen

Goldman Sachs, DONG Energy og et SF i opløsning har mod forventning betydet en udskiftning på posten som klima- og energiminister.

Ud går Martin Lidegaard efter mere end to år på posten, som både har stået på energiforlig og en træls sag om solceller, og ind kommer den radikale kollega Rasmus Helveg Petersen, som tidligere har været ordfører på området.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs