EnergiWatch

Energiselskaber sænker priser på stribe

De seks største britiske energiselskaber sænker nu deres priser efter politisk indgreb. Sektoren er lagt for had i store dele af Storbritannien.

Foto: British Gas

Energiselskabet Npower blev det sidste i rækken af britiske energiselskaber til at varsle prisfald over for sine kunder. Prissænkningen, der er varslet denne uge og er på 2,6 procent, kommer kun kort tid efter, at selskabet ellers varslede prisforøgelser i december sidste år. Forud for prissænkningen fra Npower har E.On, EDF, Scottish Power, British Gas og SSE sænket priserne. 

UK klar med skatteindgreb mod høje energipriser

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs