EnergiWatch

Danske Commodities afviser opkøb

Det fremadstormende energihandelsselskab Danske Commodities forventer igen i år et stærkt resultat. Men selskabets stærke økonomiske fundament skal ikke veksles til vækst gennem opkøb, understreger direktør.

Foto: Danske commodities

2013 kan meget vel ende som endnu et rekordår for de fremadstormende energikøbmænd hos Danske Commodities. Sidste år imponerede selskabet med en resultatfremgang på 75 procent til et overskud før skat på 288 mio kroner. I år tyder meget på, at resultatet bliver lige så godt eller bedre.

I hvert fald er det en tilfreds direktør, Torben Nordal Clausen, der kan se tilbage på et år, hvor han har ansat 181 nye medarbejdere. I dag beskæftiger Danske Commodities i alt 412 ansatte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Elbiler er ikke altid en gevinst for klimaet - nogle bliver det aldrig

Kører man kun 3.000 km i bil om året, bliver det aldrig bedre for klimaet at køre i en elbil. Kører man 7.500 km om året, går der otte-ni år, før skiftet gavner klimaet, viser ny forskning. Jo længere, man kører, jo bedre bliver klimaregnestykket. For mange kan det være klogt at vente med at skifte til en elbil, lyder rådet fra FDM og forskere ved Aarhus Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs