EnergiWatch

US-ethanol steg 2,6 pct.

Amerikansk ethanolproduktion fortsat høj.

I sidste uge steg produktionen af bioethanol i USA med 2,6 pct. til 927.000 tønder om dagen fra 904.000 tønder om dagen ugen før.

Det viser de seneste data fra Energy Information Administration, EIA, som blev offentliggjort onsdag.

Siden årsskiftet er der i gennemsnit produceret 848.000 tønder bioethanol dagligt i USA - eller et fald på 1,7 pct. i forhold til sidste år.Ethanollagrene faldt i sidste uge med 0,1 mio. tønder til 15,0 mio. tønder.

Med en gennemsnitlig ugentlig produktion på 848.000 tønder om dagen år-til-dato og under forudsætning om en fastholdelse af den nuværende ethanol produktion på

927.000 tønder om dagen resten af året, vil produktionen for hele året lande på godt 13,1 mia. gallon, viser beretninger fra Ritzau Finans.

Novozymes skyder penge ind i italiensk børsnotering

Novozymes' italienske biofuels-satsning på plads

Investeringsfond: Kinesisk Inbicon-aftale på trapperne

DONG vil investere millioner i kinesiske Inbicon-anlæg

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs