EnergiWatch

Tyskland forlænger støtte til havmøller

For ti dage siden annoncerede den kommende tyske regering lavere mål for vindenergi. Nu forlænges et afgørende støtteregime i to år. Afgørende for DONG.

Foto: Alan O Neill - Statoil

En lukrativ tysk støtteordning for offshore vind forlænges to år, skriver Reuters. Det sker som del af forhandlinger om et fælles regeringsgrundlag mellem kristendemokraterne i CDU og socialdemokratiske SPD.

Indtil nu har støtteregimet Stauchungsmodell garanteret vindprojekter opført inden udgangen af 2017 støtte i ti år. Det forlænges nu til udgangen af 2019, og det kan vise sig at have stor betydning for DONG Energy, der er førende inden for offshore vind.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs