EnergiWatch

Investorerne fejrer cheffyringer

Fyringerne af Vestas-boss Ditlev Engel og NKT-chef Thomas Hofman-Bang har fået investorerne til at sende aktierne i vejret.

Foto: Vestas

Den enes død er den andens brød. Sådan lyder det gamle ordsprog, og det er meget dækkende for aktiemarkedet, når der ruller hoveder på direktionsgangene i toppen af det danske erhvervsliv.

For når førstedirektøren bliver sendt ud ad bagdøren, kommer investorerne væltende ind ad fordøren og sender aktiekursen op til glæde for de eksisterende aktionærer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs