Dansk energihandler i østoffensiv

Tradingselskabet Neas Energy vil snart begynde at handle på energimarkederne i Østeuropa.

Det danske energihandlerselskab Neas Energy gør nu alvor af planerne om yderligere international ekspansion og går nu ind på de østeuropæiske energimarkeder.

I en pressemeddelelse fortæller selskabet, at det vil begynde at handle på markederne i Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn, og de første licenser er allerede i hus.

Neas vil i den kommende tid lave handelsaftaler med en række spillere på energi- og gasmarkederne, så selskabet kan være fuldt operationelt i landene i slutningen af 2013 og i begyndelsen af 2014.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

"At begynde at handle på den central-østeuroæiske region er en del af vores strategi. Vi har et mål om at etablere  fysisk energi- og gashandle i alle store europæiske energimarkeder. I det henseende er regionen en vigtig og et meget interessant marked for Neas Energy," udtaler topchef Bo Lynge Rydahl.

Selskabet har foruden hovedsædet i Danmark allerede kontorer i Tyskland, Sverige og Storbritannien. Selskabet har 185 ansatte og herunder 40 energitradere.

Regnskabet for 2012 viste, at omsætningen i selskabet steg i målt i GWh - fra 8.522 GWh i 2011 til 9.676 GWh i 2012, hvilket modsvarer en omsætning på 4,6 mia. kroner. En fremgang selskabet selv kaldte meget tilfredsstillende. Resultatet fulgte dog ikke helt med - og endte på 63 mio. kroner mod 67 mio. kroner året før.

Energihandler kigger mod Europa 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også