EnergiWatch

ABB lever ikke helt op til forventningerne

ABB landede lige under analytikernes forventninger for andet kvartal.

Det svensk-schweiziske industriselskab ABB levede ikke helt op til analytikernes forventninger på hverken top- eller bundlinje.

Indtægterne endte på 10.225 mio. dollar, en smule mindre end analytikernes forventning om en omsætning på 10.462 mio. dollar ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News. På bundlinjen endte resultatet pr. aktie på 0,33 dollar og skuffede dermed også analytikerne, der havde ventet et resultat pr. aktie på 0,367.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Fremadrettet skuffede ordrerne en smule og endte på 9,31 mia. dollar, en smule lavere end analytikernes forventning om ordrer for 10,1 mia. dollar ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News. Selskabet fastholder dog forventningerne til 2013.

"Vores udsigter for resten af året er uændrede i forhold til første kvartal. Makroindikatorerne er i stigende grad blandede, hvilket gør det sværere at forudse timingen af vores ordrer, især på større projekter," siger administrerende direktør Joe Hogan i regnskabet.

Cameron: Håber Siemens fortsætter vind-investeringerne 

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs