EnergiWatch

Vestas: Pressechef siger stop

Mikkel Friis-Thomsen skal ikke længere stå for den danske pressehåndtering i Vestas, men skifter i stedet til den finansielle sektor.

Vestas' danske pressechef, Mikkel Friis-Thomsen, skifter næste måned til en lignende stilling i Sydbank. Det bekræfter han over for Ritzau Finans.

Mikkel Friis-Thomsen blev forfremmet til presseansvarlig for danske medier i sommeren 2012, da daværende pressechef Kasper Ibsen Beck fik nyt job hos Arla. '

Kasper Ibsen Beck havde selv kun haft stillingen i en kortere periode, da han overtog posten i februar 2012 fra Michael Holm.

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs