EnergiWatch

Norsk søstermedie til EnergiWatch er i luften

Watch Medier lancerer nu EnergiWatch i Norge, der stiller skarpt på virksomheder og profiler i den norske energisektor.

Den norske energisektor får fra i dag en stærkere erhvervsjournalistisk dækning. Onsdag gik Watch Mediers fjerde norske erhvervsmedie, EnergiWatch, i luften for at give beslutningstagere og andre med interesse i energisektoren relevant nyhedsjournalistik om forretningssiden af branchen.

EnergiWatch dækker den norske energibranche med fokus på vedvarende energi, olie og gas, energipolitik, teknologi, elmarkedet og offshore-energi. Ambitionen er at skabe uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik om branchens mange virksomheder og profiler.

”Norge er en energination, og energibranchen er norsk erhvervslivs vigtigste branche. EnergiWatch skal lave erhvervsjournalistik om hele energibranchen, og det føles godt at komme i gang,” siger redaktør Anders Lie Brenna.

EnergiWatch dækker energisektoren med relevant brancheoverblik og unik virksomhedsjournalistik fra en dedikeret redaktion på i alt fem journalister. Det sker i tæt samspil med Watch Mediers eksisterende norske medier – AdvokatWatch, EiendomsWatch, FinansWatch og snart også MedWatch – samt EnergiWatch i Danmark. EnergiWatch i Norge vil desuden i høj grad bidrage til den internationale overbygning, EnergyWatch, der udkommer på engelsk.

”Med lanceringen af EnergiWatch tager vi et vigtigt skridt videre i vores vækststrategi i Norge. Anders har fået etableret et solidt redaktionelt team, og jeg har glædet mig til, at vi nu er kommet i gang. Nyhedsbilledet er brandvarmt i energibranchen lige nu. Så timingen med lanceringen af EnergiWatch i dag kunne næppe være bedre,” siger Øyvind Henriksen, nyhedsredaktør for Watch Medier i Norge.

Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs