EnergiWatch

Udskudt udskydelse af energiøen er nu officiel

Energiøen i Nordsøen udbydes så fleksibelt som muligt for at holde på byderne. Trods udsættelse af udbuddet i et år håber Energistyrelsen, at bagkanten i 2033 fortsat holder.

Foto: Energistyrelsen

Skynd dig langsomt. Efter sigende var mundheldet en favorit hos den navnkundige Cæsar Augustus, der blandt meget andet var berømmet som en visionær bygherre, der på sit dødsleje pralede med, at han havde overtaget et Rom bygget af sten og efterladt et mejslet i marmor.

Her et par tusinde år senere forekommer mundheldet fortsat at være relevant. Også når det gælder visionære byggerier. Energistyrelsen meddeler således tirsdag, at udbuddet af energiøen i Nordsøen – som EnergiWatch tidligere har beskrevet – bliver et år forsinket til september 2023. En udmeldelse, der i sig selv er omkring fem måneder forsinket i forhold til, hvornår forsinkelsen stod klart for myndighederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs