EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

Aftalen får blandt andet ros for at gøre det lettere og hurtigere at banke vindmølle- og solcelleanlæg op på land. | Foto: Casper Dalhoff

Det er en historisk aftale, som tager et stort skridt væk fra fossile brændsler og mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder reaktionen fra brancheorganisationen Green Power Denmark, efter et bredt flertal i Folketinget lørdag morgen har præsenteret en ny klimaaftale.

”Det bør stå helt klart nu, at vi ikke kan bygge for meget vedvarende energi – især ikke med den voksende klimakrise og den nuværende sikkerhedspolitiske situation. Der venter nogle vilde grønne år forude, og i energibranchen er vi klar til at levere,” udtaler Kristian Jensen, adm. direktør i Green Power Denmark, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs