EnergiWatch

Dansk Energi efterlyser klarhed og fart efter klimaprogram

Brancheorganisationen er overordnet positiv om regeringens fokus på hurtighed i vejen til at nå klimamålet i 2030, mens der ventes spændt på afklaring på flere områder.

Foto: PR / Dansk Energi

Med regeringens nyligt fremlagte klimaprogram, er der lagt op til, at de beslutninger, der skal lede vejen mod at nå reduktionsmålet for 2030, skal være truffet senest i 2025.

Hos brancheorganisationen Dansk Energi ser man frem til, at der kommer afklaring på flere områder, så man hurtigt kan få skubbet den grønne omstilling i gang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs