EnergiWatch

Grøn omstilling: Bilejere har fået endnu en afgift at holde styr på

Sidste år blev regeringen, SF, EL og De Radikale enige om fremtidens bilafgifter. Første skridt var billige eldrevne biler. Det er nu fulgt op med en ny løbende afgift.

Foto: Marius Renner

Vægtafgift, grøn ejerafgift og udligningsafgift. Der skorter ikke på afgifter, som bilejere skal betale, og den 1. juli blev der føjet endnu en afgift til rækken.

De nye bilafgifter, som regeringen aftalte med SF, Enhedslisten og De Radikale i december, betyder, at ejere af nyindregistrerede biler siden den 1. juli har betalt CO2-ejerafgift for at køre rundt på vejene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs