EnergiWatch

Greenlab udvider familien med grøn byggegigant

En millioninvestering fra lokale betyder, at britiske Unwasted Ltd. kan opføre fuldskala fabrik i Greenlab Skive. Virksomhedens energiprofil er et perfekt match til Greenlabs facilliteter og vil skabe international opmærksomhed om Skive, lyder det fra direktør.

"Vi glæder os meget over den lokale investering i Unwasted Ltd. som er et vigtigt skridt mod realiseringen af fabrikken i GreenLab," siger direktør i Greenlab Skive Christopher Sorensen. | Foto: Greenlab/PR

En tocifret millioninvestering fra lokale kræfter har medført, at den grønne erhvervspark Greenlab Skive nu kan byde britiske Unwasted Ltd., der producerer 100 pct. bæredygtige fiberplader til møbel- og byggebranchen udelukkende af genanvendt pap og papir, velkommen.

"Vi glæder os meget over den lokale investering i Unwasted Ltd., som er et vigtigt skridt mod realiseringen af fabrikken i Greenlab. Vi vil være den mest attraktive plaform for ny grøn teknologi, og vi er overbeviste om, at GreenLabs platform skaber merværdi for Unwasted og sikrer, at energi- og ressourcestrømmene udnyttes bedst muligt. På den måde kommer der et 100 pct. grønt og cirkulært produkt ud i den anden ende," siger direktør i Greenlab Skive Christopher Sorensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs