EnergiWatch

Energistyrelsen henter velkendt vicedirektør

Efter afstikkere som lobbyist for Dansk Energi og i styrelsen for dataforsyning vender Stine Leth Rasmussen hjem til Energistyrelsen og overtager posten som vicedirektør.

Foto: Energistyrelsen/Lars Just

I 2019 rykkede Energistyrelsen fra Amaliegade til sit nye domicil på Kalvebod Brygge. Den flytning skulle være den eneste grund til, at styrelsens nye vicedirektør kunne have svært ved at finde sig til rette fra første dag. For når det kommer til de indre arbejdsgange, er der fundet en meget stedkendt person til posten med ansættelsen af Stine Leth Rasmussen.

Det er således langt fra første gang gang, hun kan skrive Energistyrelsen på visitkortet. Som nyuddannet cand.scient.pol blev hun i 1998 ansat som fuldmægtig i styrelsen. Efter en periode uden for huset vendte hun i 2009 tilbage som først chefkonsulent og siden kontorchef i Center for Klima og Energiøkonomi frem til 2014. Mens hun nu tager tredje tørn endnu et skridt længere oppe i organisationshierarkiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs