EnergiWatch

Nasdaq lancerer nyt grønt stempel for børsnoterede virksomheder

For at hjælpe investorer med at identificere grønne virksomheder har Nasdaq lanceret to nye grønne mærkater, der kan gives til virksomheder, som opfylder et sæt grønne kriterier.

Virksomheder kan fremover få et grønt stempel af Nasdaq, hvis de lever op til en række kriterier, lyder det fra Noteringschef hos Nasdaq Carsten Borring. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Efterspørgslen på bæredygtige investeringsprodukter er steget kraftigt de senere år, men både private og institutionelle investorer kæmper stadig med at finde ud af, hvilke investeringer der er grønne, og hvilke der ikke er.

Det tager man nu konsekvensen af hos Nasdaq med lanceringen af to nye grønne mærkater. Hensigten er at gøre det lettere for investorer at håndplukke grønne virksomheder på de nordiske børser, lyder det fra noteringschef Carsten Borring fra Nasdaq Copenhagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs