EnergiWatch

"Når det går så langsomt, vil vi gerne skubbe på"

Det går ikke hurtigt nok med udrulningen af ladestandere i København, mener overborgmester, der peger på, at f.eks. Hofor kunne stå for opgaven med at etablere og drive 6.600 nye ladestandere i hovedstaden.

Foto: Peter Hove Olesen

I sidste uge kunne den socialdemokratiske overborgmester Lars Weiss præsentere et forslag om, at Københavns Kommune skal etablere og drive op til 6.600 nye ladepladser frem mod 2025.

"Det skal vi, fordi det går for langsomt. Det er ikke en ambition fra min side om, at Københavns Kommune skal være en stor operatør på det her felt. Men når det går så langsomt, som det gør, så vil vi gerne skubbe på. Her i starten i hvert fald. Det kan enten være som kommunen eller gennem et af vores forsyningsselskaber," siger Lars Weiss.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs