EnergiWatch

Brancheforening: Regler for solceller skal forenkles

Efter Region Hovedstaden har droppet solcelleprojekter for 75 millioner kr., vil Tekniq Arbejdsgiverne have nye regler på bordet, der giver nemmere adgang.

Foto: Jacob Ehrbahn

Det er efterhånden blevet hverdagskost, at der bliver klaget over planlagte solcelleparker rundt omkring i det danske land. Borgerne vil sjældent have dem i baghaven eller mener, at de forstyrrer ellers uberørt natur. Men som Ing.dk har rapporteret, er regionernes hovedpine en helt anden.

For da regeringen i december præsenterede en aftale om, hvilke vilkår der kommer til at gælde for både eksisterende og kommende solcelleanlæg opsat af kommuner, regioner og staten selv, var der en betydelig del af aftalen, der ville komme til at volde problemer. Og det får ifølge mediet Region Hovedstaden til at droppe solcelleprojekter for 75 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Oliepriserne tynges af smittespredning

Den seneste opblussen af coronavirus sker, efter at Organisationen af Olieeksporterende Lande og allierede - også kendt som Opec+ - har valgt at øge olieproduktionen med 400.000 tønder om dagen i august.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs