EnergiWatch

Sol og vind har "måske 90 procent ens synspunkter"

Solenergi fortjener at have sin egen brancheorganisation, der kan udbrede kendskabet til teknologiens forcer, siger Knud Erik Andersen, der afviser drama.

I Danmark har sol i mange år stået i skyggen af vind. Nu får teknologien en ny interesseorganisation. | Foto: Andreas Haubjerg

Knud Erik Andersen bliver nødt til at sætte telefoninterviewet kortvarigt i bero. Direktøren for European Energy skal lige give et par hurtige dessiner til føreren, der kører elbilen for første gang.

Der kan selvfølgelig også være meget god ræson i, at topchefen bijobber som kørelærer. I forvejen havde han udgifter til kontingent både til Dansk Energi, Wind Denmark og Brintbranchen. Nu suppleres det så med endnu et med etableringen af Dansk Solkraft, hvor Knud Erik Andersen er indtrådt som næstformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs