EnergiWatch

Sol og vind har "måske 90 procent ens synspunkter"

Solenergi fortjener at have sin egen brancheorganisation, der kan udbrede kendskabet til teknologiens forcer, siger Knud Erik Andersen, der afviser drama.

I Danmark har sol i mange år stået i skyggen af vind. Nu får teknologien en ny interesseorganisation. | Foto: Andreas Haubjerg

Knud Erik Andersen bliver nødt til at sætte telefoninterviewet kortvarigt i bero. Direktøren for European Energy skal lige give et par hurtige dessiner til føreren, der kører elbilen for første gang.

Der kan selvfølgelig også være meget god ræson i, at topchefen bijobber som kørelærer. I forvejen havde han udgifter til kontingent både til Dansk Energi, Wind Denmark og Brintbranchen. Nu suppleres det så med endnu et med etableringen af Dansk Solkraft, hvor Knud Erik Andersen er indtrådt som næstformand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs