EnergiWatch

Kø til nettet får ikke European Energy til at droppe projekter

Den danske udvikler har ikke i sinde at opgive nogen af sine planagte VE-projekter trods stadig mere langvarig udsigt for tilslutningen til elnettet.

Foto: European Energy

Køen til at opnå nettilslutning bliver fortsat længere. Den udvikling var Better Energy tidligere på ugen ude og klage sin nød over. For det bremser udbygningen i en grad, hvor det hæmmer den grønne omstilling, mener projektudvikleren, der fremhævede et af sine solcellerprojekter som eksempel.

Projektet i Vordingborg var i Better Energys planer sat til at skulle sættes i drift til næste år. Men køen hos operatøren af transmissionsnettet, Energinet, medfører, at det først kan sluttes til i 2026-27, lød det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs