EnergiWatch

Efter opråb fra delebilsselskab: Politikere villige til at se på bedre rammevilkår

Både Radikale Venstre, De Konservative og Venstre er villige til at se på bedre rammevilkår for delebilsselskaber i Danmark. En tilskudsordning kommer dog ikke på tale, lyder det fra partierne.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er muligt, at der kan blive bedre vilkår for delebilsselskaber i fremtiden, som Greenmobility efterlyser i et interview med MobilityWatch.

Sådan lyder det fra både Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Venstre, som alle fortæller til MobilityWatch, at de er villige til at se på, om man skal gøre noget ved rammevilkårene, så det er nemmere at rulle delebiler ud i danske byer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs