EnergiWatch

Shippingorganisationer vil have diskussioner om skat på CO2-udledning

En række shippingorganisationer, der tilsammen repræsenterer mere end 90 pct. af den globale handelsflåde, vil have statsoverhoveder til at komme på banen og diskutere en CO2-skat for shippingbranchen.

Foto: PR / Hapag-Lloyd

En række af verdens største shippingorganisationer vil have statsoverhoveder på banen for at diskutere en skat på shippingbranchens CO2-udledning.

Det er organisationerne Bimco, International Chamber of Shipping (ICS), World Shipping Council (WSC) og Cruise Lines International Association, der i et åbent brev inden USA's præsident Joe Bidens klimatopmøde denne uge opfordrer statslederne til at gå i gang med at se på, hvordan markedsbaserede mekanismer (MBM) kan implementeres for shippingbranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs