EnergiWatch

Dansk Elbil Alliance vil have fokus på ladestandere

"Vi kan næsten kun investere for langsomt," lyder det fra Lærke Flader, der er branchechef i Dansk Elbil Alliance, ovenpå regeringens udspil til infrastrukturplanen.

Foto: PRdanskelbilalliance

Regeringen har netop fremlagt sin infrastrukturplan med udspillet "Danmark fremad", hvor rammer for investeringer i veje og jernbaner frem til 2035 fremlægges.

Som en del af udspillet er der afsat en pulje på en halv milliard kr. til ladeinfrastruktur, en pulje til el-delebiler og en pulje til grønne busser og grøn flextrafik, standardiserede krav til udbud af ladeinfrastruktur og en samlet plan for udbygningen af ladeinfrastruktur langs statsvejnettet i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs