EnergiWatch

Miljøorganisation mister leder til Vy

Efter ni år med tjansen som daglig leder skifter Marius Holm miljøorganisationen Zero ud med det statsejede transportselskab Vy.

Foto: VY

Marius Holm forlader den norske miljøorganisation Zero Emission Resource Organisation (Zero) og sin stilling som daglig leder for i stedet at blive direktør for kommunikation og PR i Vy-gruppen.

Holm har ledet Zero siden 2012, men skal nu i stedet have sin daglige gang i det norske statsejede transportselskab Vy, der tidligere gik under navnet "Norges Statsbaner".

"Jeg har arbejdet i miljøbevægelsen i 20 år, og da en sådan spændende mulighed dukkede op i Vy, var dette et godt tidspunkt til forandring. Nu ser jeg frem til at arbejde med klima og bæredygtighed i en ny rolle," siger Holm i en meddelelse.

Marius Holm fortsætter hos Zero indtil sommeren, hvor han begynder arbejdet i Vy fra august.

"Når jeg nu går over til et nyt job, er jeg glad for, at jeg fortsætter med at arbejde med klimaløsninger. Offentlig transport er en vigtig klimaløsning i sig selv, men den vil også blive konverteret fra diesel til nulemission. Jeg ser frem til at deltage i ledelsen af ​​Vy i dette spændende årti for virksomheden," siger Holm.

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs