EnergiWatch

Miljøorganisation mister leder til Vy

Efter ni år med tjansen som daglig leder skifter Marius Holm miljøorganisationen Zero ud med det statsejede transportselskab Vy.

Foto: VY

Marius Holm forlader den norske miljøorganisation Zero Emission Resource Organisation (Zero) og sin stilling som daglig leder for i stedet at blive direktør for kommunikation og PR i Vy-gruppen.

Holm har ledet Zero siden 2012, men skal nu i stedet have sin daglige gang i det norske statsejede transportselskab Vy, der tidligere gik under navnet "Norges Statsbaner".

"Jeg har arbejdet i miljøbevægelsen i 20 år, og da en sådan spændende mulighed dukkede op i Vy, var dette et godt tidspunkt til forandring. Nu ser jeg frem til at arbejde med klima og bæredygtighed i en ny rolle," siger Holm i en meddelelse.

Marius Holm fortsætter hos Zero indtil sommeren, hvor han begynder arbejdet i Vy fra august.

"Når jeg nu går over til et nyt job, er jeg glad for, at jeg fortsætter med at arbejde med klimaløsninger. Offentlig transport er en vigtig klimaløsning i sig selv, men den vil også blive konverteret fra diesel til nulemission. Jeg ser frem til at deltage i ledelsen af ​​Vy i dette spændende årti for virksomheden," siger Holm.

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs