EnergiWatch

Konservative udpeger ny energiordfører

Vigtigt at Danmark kommer i gang med at få udformet Power-to-X-strategi, konstaterer de Konservatives nye energi- og forsyningsordfører, Katarina Ammitzbøll.

Foto: KONSERVATIVE

Fremover skal Katarina Ammitzbøll tegne energipolitikken hos de Konservative. Hun overtager partiets post som energi- og forsyningsordfører fra Egil Hulgaard, hvis vikariat i folketingsgruppen er ophørt, efter at politisk ordfører Mette Abildgaard er vendt tilbage fra barsel.

Den 51-årige politiker, der tidligere bl.a. har arbejdet med bæredygtighed hos Maersk, tiltræder posten med et klart fokus for øje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs