EnergiWatch

Risk Intelligence indgår flerårig aftale med stort energiselskab

Kontrakten har fået det dansk-baserede selskab til at stige 7,5 pct. på børsen.

Driftsdirektør i Risk Intelligence, Jim Pascoe. | Foto: PR / Risk Intelligence

Aktien i den Hellerup-baserede virksomhed Risk Intelligence, der er leverandør af trussels- og risikovurderinger til havs, til lands og i havne, stiger på den svenske Spotlight-børs onsdag 7,5 pct. til 7,20 kr.

Det sker efter nyheden om, at selskabet har indgået en længere løbende kontrakt for sit risikovurderingssystem med et globalt energiselskab.

Ifølge en meddelelse fra selskabet er der tale om en af de helt store kunder i energisektoren med kontorer i 180 lande og engagement i alle aspekter af energimarkedet fra udforskning og generation til transport og salg.

Navnet på kunden og kontraktens størrelse i kroner, oplyses dog ikke.

"Vi er ekstremt glade for at underskrive endnu en langt løbende aftale med endnu et globalt energiselskab. Mens vi har haft selskabet som kunde i mange år, så er der med denne aftale tale om en betydelig forøgelse af vores licensaftale og inkorporerer vores data ind i kundens systemer via API."

"Risk Intelligence-systemet leverer alarmer og indblik i mulige trusler fra blinde pasagerer eller aktivisme til terrorisme og pirateri til kundens fartøjer," siger driftsdirektør Jim Pascoe fra Risk Intelligence i meddelelsen.

Skibe opfordres til at holde sig fra Omanbugten efter alvorlige angreb

Piratangreb i Nigeria kan sprede sig til havneterminaler 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs