EnergiWatch

KL efter kritik af rapport: Bolden ligger hos forligspartierne og myndighederne

Kommunernes Landsforening vil ikke forholde sig til de konkrete kritikpunkter, som Argo rejser af beregningsgrundlaget bag lukkelisten, hvor det sjællandske affaldsselskab optræder.

"Vi har stor forståelse for, at de enkelte anlæg og ejerne bag stiller spørgsmål til rapporten og forholder sig kritisk," siger Birgit S. Hansen, formand for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg. | Foto: Frederikshavn Kommune/PR

Kommunernes Landsforening (KL) ønsker ikke forholde sig til de konkrete kritikpunkter, som affaldsselskabet Argo har stillet til rapporten bag den såkaldte "dødsliste" over de affaldsenergianlæg, som frem mod 2030 skal lukkes som en del af bestræbelserne på at nedbringe Danmarks forbrændingskapacitet.

I et skriftligt svar til CleantechWatch skriver organisationen i stedet, at det ikke har været nogen "drømmeopgave" at skulle pege på de lukningsegnede affaldsenergianlæg, og at det nu er op til forligspartierne og myndighederne at træffe beslutning om, hvad der skal ske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs