EnergiWatch

Ny rapport peger på, at EU’s klimamål for 2030 bliver svært at nå

EU skal tredoble reduktionshastigheden af sin CO2-udledning for at nå målet om at reducere CO2-udledningen med "mindst 55 pct." inden 2030, lyder det i en ny rapport fra tænketank, der sætter spørgsmålstegn ved, om det er realistisk.

Siden 2013 er CO2-udledningen gennemsnitligt faldet med 36 mio. ton om året. Men for at EU skal nå sin målsætning om en reduktion på 55 pct., så kræver det, at der skal skæres 118 mio. ton CO2 om året de næste ti år. | Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Lettelsen var stor, da EU's stats- og regeringsledere i starten af december endelig efter en lang nat kunne fortælle, at man i EU nu stiler efter at reducere sin CO2-udledning med "mindst 55 pct." inden år 2030.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs