EnergiWatch

Finanshus: Blåt Senat er positiv for elbilsektoren

En fordobling af skattefradraget for elektriske biler, yderligere forbrugerincitatenter og regeringsinitiativer vedrørende elektriske biler vil være i horisonten.

Foto: ADRIAN DENNIS/AFP / AFP

Et blåt Senat er positiv for elbilsektoren.

Det vurderer Wedbushs analytiker Daniel Ives, der tilføjer, at en mere grøn-drevet dagsorden er nu garanteret i kortene i de næste år.

En fordobling af skattefradraget for elektriske biler, yderligere forbrugerincitatenter og regeringsinitiativer vedrørende elektriske biler vil være i horisonten, og det vil være positivt for Tesla, General Motors, Fisker og underleverandører såsom Quantumscape, pointerer Wedbush.

Tesla-aktien indikeres 3,2 pct højere i 759,68 dollar, hvilket vil være endnu en rekord. Tesla-aktien er også understøttet af et løftet kursmål hos finanshuset Morgan Stanley.

Fisker-aktien indikeres op med 2,3 pct., og General Motors indikeres 1 pct. højere. Quantumscape indikeres 6,2 pct. højere.

Tesla og de andre grønne stjerner på aktiehimlen flyver højt

Mere end hver anden solgte bil i Norge var i 2020 en elbil 

Mere fra EnergiWatch

Olieselskabernes fremgang breder sig kun langsomt til drilling

Olieselskaberne vejrer morgenluft med stigende oliepriser, men deres lyst til at investere er behersket. Derfor må den kriseramte drilling-sektor indstille sig på at vente på bedring i aktivitetetsniveauet, vurderer to aktieanalytikere over for ShippingWatch.

Brancheorganisationer hylder opgøret med hockeystaven

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Fjernvarme er glade for, at regeringens hockeystav er lagt tilbage på hylden med et ambitiøst delmål på en CO2-reduktion på 50-54 pct. i 2025. Nu skal rammevilkårerne komme på plads, så selskaberne kan trække i arbejdstøjet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs