EnergiWatch

Glædelig jul fra EnergiWatch

I juletiden skruer EnergiWatch op for blusset med gløgg og ned for blusset med nyhedsbreve.I uge 51 udkommer der derfor et dagligt nyhedsbrev kl. 10 den 21-23. december, før vi går på juleferie den 24. I uge 52 udkommer vi ligeledes med et julebrev kl. 10 fra d. 28-31, før vi er tilbage med to nyhedsbreve igen fra mandag den 4. januar.

Foto: Jakob Carlsen

Men følg endelig med på EnergiWatch.dk – for vi følger selvfølgelig stadig med, også efter nyhedsbrevene er sendt ud. Om ikke andet så fordi arbejde jo i disse restriktive tider er nogenlunde det eneste samfundaccepterede smuthul, hvis man skal snuppe en pause fra det intense julesamvær med famlien.

Glædelig jul!

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs