Venstre vil have penge til grønne iværksættere

Når finansloven er kommet på plads, skal der være afsat penge til grønne iværksættere, mener Venstre.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Venstre lancerede sit eget klimapartnerskab, det 14. af slagsen, hvor det var iværksætterne, der var i fokus. Det har mundet ud i en række anbefalinger, hvor partiet nu vil forsøge at få nogle af dem med på finansloven.

Det skriver Berlingske Business.

Til avisen fortæller Tommy Ahlers, der er klimaordfører, at Venstre blandt andet ønsker at øge det nuværende loft på 25 mio. kr.  over udbetalte skattekreditter i tilfælde af forskningsrelateret underskud. Samtidig vil partiet fastholde den ellers annullerede stigning loftet over investorfradrag og aktiesparekontoen.

Ydermere vil Venstre etablere et grønt iværksætterkorps, der har til opgave at sikre "samarbejde mellem erfarne iværksættere, erhvervsfolk og forskere, som skal kommercialisere deres forskning og finde nye markedsmuligheder for grønne teknologier," skriver avisen.

Klimapartnerskab for iværksættere foreslår CO2-afgift

Støttepartier savner CO2-afgift i udspil til skattereform 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs