EnergiWatch

Pulje til udskiftning af olie- og gasfyr er allerede tømt for i år

På dagen hvor de 2,3 mia. til udskiftning af olie- og gasfyr er udmøntet, er puljen allerede blevet tømt for 2020. Energistyrelsen har nemlig allerede modtaget 14.500 ansøgninger.

Energistyrelsen har modtaget 14.500 ansøgninger til Bygningspuljen i løbet af de sidste to uger. | Foto: Jens Dresling

Mens klima- og energiminister Dan Jørgensen (S) i ministeriet præsenterede, hvordan midlerne fra de i klimaloven afsatte 2,3 mia. kr. til udskiftning af danskernes olie- og gasfyr bliver udmøntet, har der siddet et par embedsmænd i styrelsen og stirret på en overophedet indbakke.

For imens ministeren kunne afsløre, at det blev Bygningspuljen til konvertering fra olie-, gas- og biokedler samt elvarme til varmepumper, der løb med størstedelen af midlerne i form af 1,26 mia. kr., gjorde Energistyrelsen nemlig boet op for ansøgerne til Bygningspuljen for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Tennet udskifter økonomidirektør

På den første dag i 2022 tiltræder Arina Freitag som Tennets nye økonomidirektør som afløser for Otto Jager, der har siddet på posten siden 2013.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs