EnergiWatch

Dansk Energi roser regeringens cyberplan

Den danske energibranche er klar til at byde ind i forhold til en kommende cyberstrategi, lyder det fra Jørgen S. Christensen, forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi.

"Cybertruslen mod Danmark er meget høj. Vi ser hver dag, at kriminelle og statslige aktører forsøger at finde svagheder i vores cybersikkerhed til at stjæle fra og spionere mod danske myndigheder og virksomheder. Med den nye strategi vil vi sikre et fortsat robust dansk cyberforsvar, mens vi samtidig styrker det internationale samarbejde i bl.a. EU og NATO," sagde forsvarsminister Trine Bramsen (S) torsdag i forbindelse med lanceringen af en ny cyberstrategi. | Foto: Jens Dresling

Det er positivt, at Danmark skal have en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed, som Forsvarsministeriet kunne meddele torsdag morgen.

Det mener Jørgen S. Christensen, der er forsknings- og teknologidirektør i brancheorganisationen Dansk Energi og bestyrelsesformand i den nye virksomhed Energicert, som har til formål at beskytte de danske energiselskaber imod uvelkomne IT-forbrydere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs