EnergiWatch

Skatteminister: Regeringen har ikke lagt sig fast på en af Eldrups modeller

Skatteminister Morten Bødskov (S) er ikke parat til at pege på en af de fire modeller fra den såkaldte Eldrup-kommission, skriver Børsen.

"Vi vil også have, at livet skal være til at få til at hænge sammen i hele landet stadigvæk, når vi er færdige med det her," siger Morten Bødskov til Børsen. | Foto: Jens Dresling

Det er ikke sikkert, at regeringen lander på en af de fire modeller for grøn omstilling af de danske personbiler, som den såkaldte Eldrup-kommission har præsenteret mandag, siger skatteminister Morten Bødskov (S) i et interview med Børsen.

"Regeringen har ikke lagt sig fast på en af de modeller, kommissionen er kommet med. Vi har nogle overordnede hensyn. Det er, at vi vil have flere "grønne" biler på vejene. Men vi vil også have, at livet skal være til at få til at hænge sammen i hele landet stadigvæk, når vi er færdige med det her," siger Morten Bødskov til Børsen.

Det er desuden for tidligt at tage stilling til finansieringen, mener ministeren.

Drivkraft Danmark ser ikke en mio. elbiler som et mål i sig selv

Tilfreds Dansk Energi: Eldrup-kommission sender presbold til Christiansborg

Dansk Elbil Alliance er bekymret for 70-procentsmålet efter udspil

Partier vil have en million grønne biler i 2030 trods milliardudgift 

Mere fra EnergiWatch

Nordex taber knap en milliard i andet kvartal

Den tyske mølleproducent er den næste i rækken, der kan fremvise et stort tab. Nordex må ligeledes se toplinjen svinde ind. Det er dog præcis som ventet, lyder det fra direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs