EnergiWatch

Pensionschef opfordrer til grøn genstart af økonomien

I stedet for de nuværende hjælpepakker burde politikerne fokusere på at lave en grøn genstart af samfundet, lyder det fra Torben Möger Pedersen fra Pensiondanmark.

Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Dansk økonomi har brug for en grøn genstart fremfor de nuværende hjælpepakker. Sådan lyder budskabet fra pensionschef Torben Möger Pedersen fra Pensiondanmark.

Det skriver Berlingske

"Politikerne bør fokusere på, hvordan vi igen får gang i dansk økonomi, som er ramt af det største tilbageslag i nyere tid. Min opfordring er, at man konverterer de kortsigtede hjælpepakker til en egentlig grøn genstartspakke, så vi på samme tid kan skabe vækst og job og accelerere den grønne omstilling," siger Torben Möger Pedersen til Berlingske.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch)

Radikale truer igen regeringen med klima-valg

Klimaindsatsen intakt trods coronakrisen 

Mere fra EnergiWatch

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Kulforbruget er steget markant i 2021

Koldt vejr og lav produktion fra vindmøller betød, at de centrale kraftværker i Danmarks kulforbrug er steget med en tredjedel indtil videre i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs