EnergiWatch

Kristian Jensen vil presse EU til at finde penge til klimavenligt landbrug

I et nyt udspil lægger Venstre op til en mere klimavenlig drift i landbruget, men Danmarks Naturfredningsforening savner større ambitioner.

De danske landmænd skal op i et langt højere gear, når det kommer til at omlægge den nuværende produktion til en mere klimavenlig en af slagsen.

Det mener finansminister Kristian Jensen (V), som vil finde penge til at støtte landmænd i en mere klimavenlig retning og samtidig presse på for, at EU's syvårige budget fra 2021 og frem netop sætter penge af til omlægning til klimavenligt landbrug:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs