EnergiWatch

Partner bekræfter mulig dansk forsinkelse af Nord Stream 2

Østrigske ÖMV, som er blandt de involverede selskaber i gasrørledningen Nord Stream 2, slår fast, at dansk ruteanmodning kan forsinke projektet.

I sidste måned kom det frem, at Energistyrelsen havde foreslået endnu en rutemulighed for gasrørledningen Nord Stream 2. Foruden de hidtidige ruter nord og syd om Bornholm, skal også en tredje rute, der går uden om dansk søterritorium men over den danske kontinentalsokkel, miljøvurderes.

Det kan resultere i, at opstarten af gasrørledningen forsinkes. Det fremgår af en rapport fra det østrigske olieselskab ÖMV, der er blandt parterne i projektet. Det skriver mediet Montel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs