EnergiWatch

DR ansætter klimakorrespondent

For at styrke klimadækningen har DR ansat Thøger Kirk i en nyoprettet stilling som klimakorrespondent for DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter.

Thøger Kirk, 36, ny klimakorrespondent ved DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter. | Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Thøger Kirk er DR's nye satsningen på klimaområdet, og han er dermed ansat som klimakorrespondent for DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

"Klima er et af tidens allervigtigste emner, men også et at de sværeste og mest indholdstunge. Derfor er der i høj grad brug for et stærkt journalistisk fokus og en klimakorrespondent, der kan vise vej gennem junglen af fakta, forudsigelser og fornægtelser. Det er baggrunden for, at vi synes, at tiden nu er kommet til at gøre det til sit eget stofområde i DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter," siger Kirsten Marie Svendsen, redaktionschef for indland, erhverv og økonomi, i pressemeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danoil melder sig "på den anden side" af krise

Danoil oplever total stilstand i den danske Nordsø, men har fået rettet op på forretningen efter ekstremt udfordrende 2020. Det fortæller Svend Lykkemark Christensen, adm. direktør hos Danoil.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs