EnergiWatch

Udflyttet forsyningstilsyn har vokseværk

Frederiksværk kan glæde sig over, at det er flere statsjob end forventet, der rykker til Frederiksværk.

Foto: PR Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

For knap 13 måneder siden blev der skålet i champagne på borgmesterkontoret i Halsnæs, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) flankeret af innovationsminister Sophie Løhde (V) gjorde det klart, at Frederiksværk ville blive tilgodeset i regeringens anden udflytning af statslige arbejdspladser.

Forventningen var dengang, at cirka 70 job ville blive udflyttet, men det endelige tal viser sig at være langt større. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Der tegner sig et billede af, at det bliver en større butik, som flytter. Vi bliver en del flere, end det var tænkt i første omgang, og som det ser ud lige nu, så er det knap 100 mennesker, der rykker ind. Og det tal kan godt stige yderligere," siger Carsten Smidt, direktør i Forsyningstilsynet, til Frederiksborg Amts Avis.

Det skyldes, at Forsyningstilsynets står til at skulle løfte flere opgaver, og det betyder i følge direktøren flere ressourcer og flere medarbejdere.

"Lov om Forsyningstilsynet indeholder en række paragraffer, som ministeren (energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), red.) skal aktivere, før de træder i kraft. Det, forventer jeg, sker, inden vi flytter, og det betyder, at vi får ekstra analyse- og monitoreringsopgaver," siger Carsten Smidt.

Forsyningstilsynet skal flytte ind i det gamle sygehus i Frederiksværk. Tilsynet har netop fået besked om, at de kan overtage bygninger fra december i år.

**** DENNE ARTIKEL OG BILLEDMATERIALE ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF Fr.Borg Amts Avis ****

Tilsyn med energiselskaber har mistet en tredjedel af ansatte på udflytning

Tilsyn: El-branchen ville ensrette besvarelser i kritisk undersøgelse

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs