EnergiWatch

Brancheorganisation om klimaforslag: Det gør det bare dyrere at leve

Hos Drivkraft Danmark er der ikke begejstring over Enhedslistens forslag om at hæve priserne på benzin og diesel med 69 øre per liter. Direktøren kritiserer Enhedslistens "yndlingshammer".

Drivkraft Danmark, der blandt andet er brancheorganisation for benzinstationerne, mener ikke, at Enhedslistens forslag om at hæve benzin og dieselpriserne kommer den almindelig dansker til gode.

"Ved at hæve afgifterne på benzin og diesel, får man givetvis nogen til at vælge elbiler til, men for andre mange bliver det bare dyrere at leve. Samtidig vil forslaget hæmme samfundets mobilitet, som er helt afgørende for den vækst og velstand vi har i dag," siger Jacob Stahl Otte, der er direktør i Drivkraft Danmark, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs