EnergiWatch

Løkke og industrisværvægtere rejser til Indien: Et marked med uanede muligheder

I næste uge drager en dansk erhvervsdelegation med industrigiganter som Vestas, Grundfos, Danfoss og Haldor Topsøe til Indien. Indien efterspørger grønne, bæredygtige løsninger og eksportpotentialet er enormt, lyder det fra Dansk Industri.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tager til Indien med en række danske virksomheder i næste uge. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Den indiske økonomi brager frem og flere og flere indere bliver købestærke forbrugere. Når man samtidig tænker på, at landets befolkning har rundet 1,2 mia. forstår man, hvorfor statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sammen med flere store danske industrivirksomheder og Dansk Industri i næste uge drager på charmetur til Indien og delstaten Gujarat til en stor erhvervskonference, hvor Danmark er partnerland.  

"Konferencen har fokus på nogle af de spidskompetencer, som vi har i dansk erhvervsliv, og hvor bæredygtighed er overliggeren for meget af det, der er fokus på i forbindelse med den danske delegation derude," siger Peter Thagesen, der er underdirektør i Dansk Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs