EnergiWatch

Biogasbranchen: Løkkes grønne plan glemmer tung transport

Der mangler grøn omstilling af tung transport i regeringens klimaudspil, mener Biogasbranchen. Interesseorganisationen stiller sig dermed i den kø af kritikere, der kun er vokset, siden statsministeren i efteråret proklamerede, at den blå regering ville gøre den sorte politik grøn.

Biogasanlæg.

I interesseorganisationen Biogasbranchen sidder direktør Frank Rosager mismodigt med det 44 sider lange klimaudspil, som Lars Løkke Rasmussen (V) præsenterede tilbage i oktober under parolen, at den sorte politik skal væk, så fremtiden bliver grønnere.

Op til at udspillet blev offentliggjort, håbede Frank Rosager som blandt andre Det Økologiske Råd, Dansk Transport og Logistik (DTL) og Arla, at klimaplanen ville give udbredelsen af biogas inden for tung transport et grønt rygstød. Men i dag er håbet afløst af skuffelse, skriver Frank Rosager i et debatindlæg på PolicyWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs