EnergiWatch

Finansministeriet indkalder til "afsluttende energiforhandlinger" fredag

Et energiforlig synes lige om hjørnet. I hvert har Finansministeriet her til aften indkaldt til "afsluttende energiforhandlinger" fredag formiddag.

Finansminister Kristian Jensen (V) kan efter alt at dømme gå på sommerferie med et energiforlig fredag. | Foto: Polfoto/Finn Frandsen

Alt godt kommer til den, der venter. Det er åbenbart mantraet, som regeringen med finansminister Kristian Jensen (V) i spidsen har levet efter i forhold til at lande et energiforlig.

Siden klokken 15.00 torsdag eftermiddag har der været gang i energiforhandlingerne mellem regeringen, Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, De Radikale og SF.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs