EnergiWatch

EU-Kommissionen sætter flere penge af til energiprojekter

I sit forslag til et budget for 2021-2027 har EU-Kommissionen sat knap 9 mia. euro af til at støtte infrastrukturprojekter på energiområdet. Det er en stigning på 62 pct. fra det nuværende budget.

Foto: Jyllands-Posten

Kommissionen fremlagde onsdag eftermiddag sit udspil til, hvordan den såkaldte Connecting Europe Facility (CEF) skal se ud i perioden fra 2021 til 2027.

CEF er et finansieringsinstrument, EU bruger til at støtte projekter, som skaber forbindelser mellem infrastrukturen på energi- og transport-området samt på det digitale område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs