EnergiWatch

Trump udskyder ståltold

Kort før fristens udløb har den amerikanske regering udskudt den indførelse af afgifter på stål og aluminium, der truer med at ramme vindbranchen og indlede handelskrig med EU.

Der går endnu en måned, før vindindustrien risikerer at komme i klemme af Trumps ståltold. | Foto: Scira

NEW YORK: Donald Trump er atter veget af i sidste øjeblik før kollisionen. Få timer før udløbet af den verserende undtagelse for forhøjede toldsatser på stål og aluminium fra Canada, Mexico og EU har USA's præsident udskudt beslutningen igen. Den nye undtagelse løber indtil den 1. juni.

"I alle disse forhandlinger er regeringen fokuseret på kvoter, der vil begrænse importen, forhindre omskibning og beskytte den nationale sikkerhed," lyder det i en udmelding fra Det Hvide Hus til blandt andet Wall Street Journal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs