EnergiWatch

Nordsjællandsk vandværk smider bestyrelse på porten

En strid om honorar har ledt til mistillid mod bestyrelsen i Gørløse Vandværk i Nordsjælland. Sagen kommer få uger efter, at et nyt kodeks for god selskabsledelse var medvirkende til opgør i vandværkernes brancheforening.

Foto: RITZAU/MIRIAM DALSGAARD

Gørløse Vandværk i Nordsjælland skal sandsynligvis have ny bestyrelse. Vandværkets ordinære generalforsamling tirsdag aften blev afbrudt i utide, da der blev udtrykt mistillid til den siddende bestyrelse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mistilliden opstod efter længere tids uenighed om en aflønning til formanden og næstformanden, der i kraft af deres bestyrelsesarbejde havde tildelt dem selv et honorar. Formand og bestyrelse har siden 2013 har givet sig selv honorar, mod vandværkets vedtægter, ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs