EnergiWatch

Vandformands forsvarstale puster til bitter strid i forening

Den nye formand for Danske Vandværker har tirsdag formiddag sendt sit bud på en forklaring ud til medlemmerne efter den seneste uges uroligheder og beskyldninger om karteldannelse. Skrivelsen har dog allerede vakt betydelig vrede, erfarer EnergiWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Nikolai Linares

Det nærmer sig efterhånden en skyttegravskrig i en af Danmarks store brancheorganisationer, Danske Vandværker. Efter sidste uges fyring af adm. direktør og mistillidsvotum mod tidligere formand er det fyget gennem luften med mistanke om kartellignende adfærd.

Kritikken samler sig i særlig grad om den nye formand for Danske Vandværker, Ole Wiil, der i sidste uge med et mistillidsvotum stod bag fyringen af foreningens adm. direktør og hidtidige formand, Per Roth. Det skete efter den tidligere ledelse i Danske Vandværker valgte at anmelde Ole Wiil, der også er formand for Region Syd, og med ham også formanden for Region Midt, til Konkurrencestyrelsen for muligt brud på konkurrencelovgivningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs