EnergiWatch

Vandformand om kartelanklager: Det er ren og skær benchmarking

Det handler udelukkende om nysgerrighed og et ønske om at være effektive, når regionsformand i Danske Vandværker har indsamlet prisdata. Anklager om priskartel afvises klart af formand. "Jeg kan jo også se, hvad benzinpriserne herude er, hvis jeg kører rundt og kigger efter det," siger han.

Foto: RITZAU/MIRIAM DALSGAARD

Kartelanklagerne, der i øjeblikket svirrer omkring foreningen Danske Vandværker, har intet på sig. Det mener en af foreningens regionsformænd, Niels Christian Ravn, som af den tidligere ledelse selv er blevet beskyldt for ulovligt at dele priser for ydelser medlemmerne imellem.

Niels Christian Ravn erkender, at han har iværksat en undersøgelse blandt vandrådene i Region Midt. Han mener dog langt fra, at den praksis skulle være ulovlig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs